Primul turneu al anului, Tunisia, 5 ianuarie 2018

Story

De când m-am mutat la academie, aceasta este prima mea deplasare cu echipa. Am fost foarte entuziasmată de plecare, pentru că este primul concurs unde merg cu mai mulți jucători, și cu antrenorul, de când am terminat junioratul.

Sunt fericită că suntem o echipă unită și va fi o experiență bună. Încă de când am plecat din Burgos , cu colega mea Angela („Chispi”), a fost foarte distractiv . Toți eram foarte motivați , fiind primele concursuri din an , un nou început de sezon cu noi speranțe și noi oportunități.

Eu fiind cea mai „batrâna” dintre ei , eram puțin antrenorul secund , le-am povestit din experiențele mele de juniorat , și după  aceea de circuitul WTA. Nu a fost o singură zi în care să lipsească jocul de carți, glumele, râsetele și buna dispoziție de pe teren.

Prima săptămână s-a încheiat într-o manieră superbă, finală atât la simplu cât și la dublu … acesta a fost începutul meu de revenire. Pe lângă bunele rezultate obținute de toți, am reușit să legăm și niște prietenii mai puternice, să ne cunoaștem mai bine ca persoane, și cel mai important, m-am regasit pe teren (lucru de care credeam că nu v-a mai fi posibil) .

Antrenorul îmi transmite foarte bune vibrații, atât în teren cât și în afara lui. Putem comunica foarte ușor, vedem lucrurile în același fel și le punem în aplicare așa cum trebuie. Sunt foarte fericită pentru această conexiune, antrenor-jucator , consider că este foarte importantă dacă vrei rezultate, dar cel mai important este că legi o relație de viitor cu această persoană.