Routine

Story

Zilele săptămânii sunt toate la fel, aceeași rutină, trei antrenamente și totul începe de la prima oră. Primul lucru din zi este -CAFEAUA- .

Nu există o singură zi în care să nu mă trezesc , să-mi pregătesc o cafea și să stau să citesc mesajele sau să mă uit pe pagina de Instagram . După ce termin cu rutina matinală , continui cu pregătirile pentru antrenament . Îmi fac geanta , mă echipez și mă îndrept spre stația de autobuz . Am în jur de 25 de minute de drum, timp pe care-l umplu cu ascultatul muzicii, în căști. Odată ajunsă la teren, încep încălzirea (alergare , mobilitate , speciale ) , după care fac câteva jocuri de reacție , sau mini tenis, pentru o încălzire mai bună . Antrenamentele sunt împărțite in 3 etape : dimineața , după-masa și pregătirea fizică de seară . Dimineața ne bazăm, împreună cu echipa de antrenori, care mă ajută și pune ”osul”, mai mult pe constanță, teme din mișcare, puncte și tactică . După-masa, în schimb, este pentru tehnică, multe circuite cu coșul, repetivitate de lovituri și servicii .

Ultimul antrenament al zilei este pregătirea fizică . Avem multă varietate de parteneri , toată lumea se antrenează din greu și ne ridicăm unii pe alții . Între primul antrenament și al doilea , este pauza de prânz , care o luam toți împreuna la bază . Cred că este un lucru bun pentru că ne ajută să petrecem timp împreună, să ne cunoaștem și în afara terenului , să fim uniți și să împărțim . Toți sunt jucători foarte talentați , este unul din puținele academii unde am văzut o echipă atât de unită . După ce se termină sesiunile de antrenament, iau din nou autobuzul și mă întorc spre casă, unde îmi pregătesc cina, mă uit la un film sau citesc și închei ziua cu ora de culcare.

Acesta este programul meu obișnuit, de luni până vineri, sâmbătă, în schimb, am doar două antrenamente iar duminica am liber, în funcție de calendarul competițional.